biglogo archivum

Szerettel várunk mindenkit a lengyel-magyar jótékonysági koncertre 2018. január 20-án. A belépés ingyenes. 

A koncert ideje alatt adományokat gyűjtünk a rászoruló  12 éves magyar Krisztián és a 18 éves lengyel Kinga rehabilitációjának támogatásáért. A karácsonyi ének/operett/balett előadás - a csodás, díszes jelmezekkel, érdekes és szép színpadi elemekkel, díszlettel és a szenvedélyes művészekkel – Ferenc József császár idejébe kalauzolja a nézőket.

A műsorban a legszebb lengyel és magyar karácsonyi dalokat, a leghíresebb Strauss darabokat és más operett műveket is halhatunk. A Poznani Balett párosa bécsi polkát és magyar csárdást, valamint lengyel népi táncokat mutat be a közönségnek.

A bécsi Passion Artists Egyesület fiatal operaénekesei a legszebb lengyel és magyar karácsonyi énekeket, valamint operett jeleneteket adnak elő olyan szerzőktől, mint J. Strauss, Lehár F., Kálmán I., Stolz R.és még sokan mások, hogy aztán otthon, családi körben is elénekelhessünk azokat a karácsonyi énekeket, amelyek a koncerten elhangzottak. Az előadáson közreműködik a Wiener Frühlingsstimmen Symphoniker zenészeiből álló kvartett.

Meghívó

                  

Kapcsolat

Országos Lengyel Önkormányzat
1102 Budapest, Állomás u. 10.
tel: 36-1/261-1798, 36-1/260-7298
fax: 36-1/909-28-56
e-mail: olko@polonia.hu 

OLÖ Intézmények
LMH  |  LNONI  |  LKIésM

Lengyel szószóló

Dr. Rónayné Słaba Ewa
Lengyel Nemzetiségi Szószólói Iroda
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

 

Lap teteje