biglogo archivum

Tisztelt Hölgyem/Uram,

Az ingyenes Dyktanda.pl közoktatási internetes portál szeretettel várja az érdeklődőket a rendkívüli, Függetlenség Napi Tollbamondásra! A program teljes egészében az internet segítségével zajlik majd.

A lengyelség minél több barátja kapcsolódik be a programba, annál nagyobb összeg gyűlik össze a rászorulóknak.

A tollbamondás minden megírása egy újabb plusz złoty, amelyet jótékonysági célokra fordítanak. A részvétel ingyenes, elég rákattintani az alábbi weboldalon a ZAPISZ SIĘ DO KONKURSU feliratra:

https://dyktanda.pl/dyktando-na-swieto-niepodleglosci-2021

A tollbamondás oldalán konkrét jótékonysági és társadalmi célokat is meg lehet fogalmazni, mint pl. gyűjtés gyógyításra vagy egy nélkülözhetetlen eszközre. A Függetlenség Napja tollbamondás vetélkedő résztvevői fogják eldönteni, hogy milyen célra fordítsák a befolyt összeget.

Az előző vetélkedő szervezésekor 7.000 PLN összeget gyűjtöttek össze. Mivel az oldal és a vetélkedő is jelentősen bővült, így a szervezők 20.000 PLN körüli összeg összegyűlésével is számolnak.

A vetélkedő több korosztályos csoportban zajlik majd, ezért egész családokat – gyerekeket, fiatalokat  és szülőket egyaránt várunk. A segítség nyújtása mellett ez egy remek alkalom arra, hogy egy jót szórakozva próbára tegyük helyesírás ismereteinket. A szöveget a Lengyel Nyelv Alapítványának kiváló nyelvészei állítják össze, már csak ezért is érdemes feliratkozni a vetélkedőre emlékezve arra, hogy minden egyes résztvevő egy újabb złotyt jelent a rászorulóknak!

A tollbamondás vetélkedőre az alábbi linken lehet feliratkozni:

https://dyktanda.pl/dyktando-na-swieto-niepodleglosci-2021

Előre is köszönjük a fenti információ linkekkel való megosztását az Önök internetes és közösségi felületein. Ezen a módon minden olyan emberhez eljuttathatjuk az információkat, akik segíteni szeretnének.

Szimpatizánsaikat értesítve és részvételre mozgósítva jelentősen megnövlhetik az esélyét annak, hogy az Önök szívéhez legközelebb álló nemes célt fogják majd megválasztani.

 

Tisztelettel:

A Dyktando.pl közössége

                  

                  

                  

                  

                  

                  

                  

                  

                  

                  

                  

                  

                  

Kapcsolat

Országos Lengyel Önkormányzat
1102 Budapest, Állomás u. 10.
tel: 36-1/261-1798, 36-1/260-7298
fax: 36-1/909-28-56
e-mail: olko@polonia.hu 

OLÖ Intézmények
LKK  |  LNONI  |  LKIésM

Lengyel szószóló

Dr. Rónayné Słaba Ewa
Lengyel Nemzetiségi Szószólói Iroda
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

 

Lap teteje