biglogo archivum

A kémia és a fizika a kedvenc tantárgyaid közé tartozik? Szeretsz bennük elmélyedni és írni róluk? Használd ki tehetségedet és csatlakozz az értékes nyereményekért és a bajnoki címért való versenyzéshez!

Ilyen lehetőséget biztosít A kémia és a fizika bajnoka című vetélkedő, amelyet a Mathematics.live közművelődési platformon szerveznek. A résztvevők, munkáik előkészítésekor egy megadott lista alapján kiválaszthatják kedvenc témájukat. Ez egy remek alkalom arra, hogy a már meglévő ismereteket tovább lehessen bővíteni.

A verseny június első napjaiban startol és augusztus végéig fog tartani. A versenyre való csatlakozás az alábbi linkre, WEŹ UDZIAŁ  (VEGYÉL RÉSZT)-re  kattintva elérhető:

https://mathematics.live/pl/konkurs/mistrz-chemii-i-fizyki

A díjak megszerzésére kivételesen nagy esély van! 100 résztvevő díjat kaphat! A díjak értéke elérhetik akár a 2.000 złotyt! Tárgynyeremények és Tutors.live (https://tutors.live/) online korrepetációs voucherek egyaránt lesznek. Ezzel részt lehet venni nyelvtanulási kurzuson vagy más tantárgyakból is pótolni lehet a hiányzó ismereteket.

Csatlakozz a vetélkedőhöz még ma, a Kémia és fizika bajnoka cím pedig már ezen a nyáron a tiéd lehet!

A Mathematics.live és a Dyktanda.pl csapata

                  

Kapcsolat

Országos Lengyel Önkormányzat
1102 Budapest, Állomás u. 10.
tel: 36-1/261-1798, 36-1/260-7298
fax: 36-1/909-28-56
e-mail: olko@polonia.hu 

OLÖ Intézmények
LMH  |  LNONI  |  LKIésM

Lengyel szószóló

Dr. Rónayné Słaba Ewa
Lengyel Nemzetiségi Szószólói Iroda
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

 

Lap teteje