biglogo archivum

A Varsói Felkelés Múzeuma egy különleges, on-line formájú oktatási ajánlattal állt elő. Ennek köszönhetően rendkívül izgalmas foglalkozásokkal hozzák közelebb a II. világháború történelmét, az órán részt lehet venni úgy, hogy az ember a világ bármely pontján tartózkodhat.

A közös kalandra – amely során megismerkedhetünk a Föld Alatti Lengyel Állam történetével, valamint a varsói felkelés hőseivel – szeretettel várunk minden érdeklődő 6 év feletti tanulót. Lehetőség van foglalkozási foglalásra családi közösségek számára  és cserkész csoportoknak is. 

Az általunk javasolt órák az általánosan elérhető Microsoft Teams platformon vannak megtartva; ehhez elég egy számítógépes vagy okos telefonos hozzásférés. Foglalkozásaink remek lehetőségek a távoktatásban: töreténelem, lengyel nyelv vagy általános nevelési tantárgyban. Az ajánlott témák az alábbi linken elérhetők: 

https://www.1944.pl/artykul/wirtualna-akademia-muzeum-powstania-warszawskieg,5074.html#WYKAZ%20TEMAT%C3%93W 

Az általunk javasolt on-line tanórák metódusa előadás vagy beszélgetési formában jelenik meg. A tanórákon különféle oktatási eszközök jelennek meg: multimédiás prezentáció, film, amely segítségével virtuális séta tehető Múzeumunk gyűjteményében, felkelési krónikák, kiállítási darabok és nélkülözhetetlen múzeumi kellékek, munkafüzetek, internetes applikációk és egyebek. Az órák hétfőtől péntekig vannak megtartva, a tanár preferenciáihoz alkalmazkodó időpontokkal. Még több információ itt található - Więcej informacji tu.

Jelentkezéseket a múzeum internetes oldalán elérhető foglalási űrlap segítségével fogadjuk. -  formularz rezerwacji

Időtartam: 30-40 perc

Ára: 150 PLN

Létszámkorlát: 30 fő

Több információ a + 48 22 539 79 39 és a  + 48 22 539 79 70 telefonszámokon, valamint a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

 

Részvételüket szeretettel várjuk. 

 

A Varsói Felkelés Múzeuma Oktatási Osztálya 

 

                  

Kapcsolat

Országos Lengyel Önkormányzat
1102 Budapest, Állomás u. 10.
tel: 36-1/261-1798, 36-1/260-7298
fax: 36-1/909-28-56
e-mail: olko@polonia.hu 

OLÖ Intézmények
LMH  |  LNONI  |  LKIésM

Lengyel szószóló

Dr. Rónayné Słaba Ewa
Lengyel Nemzetiségi Szószólói Iroda
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

 

Lap teteje