biglogo archivum

Tájékoztatunk mindenkit, hogy a szolidaritás gesztusának jegyében a Magyarországi Katolikusok Szent Adalbert Egyesületének vezetése arról döntött, hogy az elmúlt évben szerzett kitüntetéssel járó pénzjutalom egy részét a Lengyel Püspöki Konferencia Keleti Egyház Megsegítéséért Intézményén keresztül a lebombázott Charkovból származó gyerekek javára fordította.

Egyúttal arról is tájékoztatunk mindenkit, hogy a Szent Adalbert Egyesület a Lengyel Házban folyamatosan menedéket nyújt az Ukrajnából, a háború elől menekülő hölgyeknek és gyermekeiknek. Minden jószándékú embert arra kérünk, hogy étellel vagy anyagilag támogassa kezdeményezésünket.

A Magyarországi Katolikusok Szent Adalbert Egyesületének és a II. János Pál Lengyel Háznak a nevében minden adományozónak szeretnénk megköszönni az eddigi 1 %-os felajánlásokat, amelyek összegét kulturális rendezvények, óvodás foglalkozásokra, a Szent Kinga kórusra, a senior klubra, valamint a Lengyel Ház üzemeltetésére és fenntartására fordítjuk. Adószámunk: 18043341–1–42

 

A Magyarországi Lengyel Katolikuso Szent Adabert Egyesületének és a II. János Pál Lengyel Háznak a vezetősége

                  

Kapcsolat

Országos Lengyel Önkormányzat
1102 Budapest, Állomás u. 10.
tel: 36-1/261-1798, 36-1/260-7298
fax: 36-1/909-28-56
e-mail: olko@polonia.hu 

OLÖ Intézmények
LMH  |  LNONI  |  LKIésM

Lengyel szószóló

Dr. Rónayné Słaba Ewa
Lengyel Nemzetiségi Szószólói Iroda
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

 

Lap teteje